Familjehögtidligheter

Bröllop, dop, fester och bemärkelsedagar.

Lugnet faciliteter hyrs för en dag alternativt en helg (fre em-sön em), beroende på festligheternas omfattning med förberedelser och efterarbete.

Vi har ett godkänt kafékök för torra och frysta varor, vilket innebär att mat inte kan lagas på plats. Catering är vad som gäller om man inte lagar maten själv hemma. Micro finns, likaså två kokplattor.

Det som ingår i hyran av festlokal är kaféköket med utrustning: kylskåp, 1-2 frysfack i frysen, diskmaskin. Salen med upp till 62 sittplatser vid bord, köket, biblioteket samt utomhusytorna med grillhus och logens dansgolv (52 kvm). I köket finns även kaffebryggare för 55 koppar (tar 40 min att brygga) samt en mindre normal bryggare. Givetvis finns även vattenkokare.

Nytt för 2018 är en ljudanläggning i form av en Bosepelare med mixer och 4 mikrofoningångar för användning i salen i huvudbyggnaden.

Nytt är även en kraftfull högtalare på logen för dansmusik.

Mobilanslutning finns direkt in i högtalaren för streamad eller nerladdad musik i mobilen. Streama musik går via Telias och Tele2s  4G. Det är de mobilabbonemang som fungerar i bygden.

Den som hyr diskar efter sig, samt tar med sig alla sopor och egna saker efter tillställningen. Städning av lokalerna ingår i priset.

Grillhus finns på gården. En låda ved ingår. Eget grillkol tar ni med själva. En påse räcker långt.

 

Priser:

Vita tygdukar kan hyras för 1100 kr. alternativt tas egna dukar (tyg eller papper) med.

Porslin ingår.

Lokaliteter per dag  4500 kr inkl moms. Boende i byn har rabatt.

Lokaliteter per helg 7500 kr (fre kl 15-sön kl 13). Bybor har rabatt.

Lövad båt/Flakmoppe för brudtransport kostar 400 kr.

 

För skador som uppstår under uthyrningen ansvarar den som hyr.

Största försiktighet med öppen eld i form av marschaller och levande ljus krävs. Helst används el-ljus.

Parkering för bilar, husbilar, husvagnar finns 20 m bakom logen på den gamla skolgården. Möjlighet till elanslutning finns för 80 kr/dygn.

Bäddar finns på Lugnet för långväga gäster. 8 sängplatser fördelat på 2 dubbelrum och ett fyrbäddsrum samt dusch och toaletter finns i husets övervåning. I samband med uthyrning av lokalen kan vi inte hålla med frukost, men det finns ett litet pentry med kylskåp på övervåningen för egen frukost som medtagits. Övernattning per säng kostar 500 kr/natt.